Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Glazenwassen is de basis van ons bedrijf. In eerste instantie zijn wij begonnen met de glasbewassing van particuliere woningen.

Door de jaren heen zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een allround schoonmaakbedrijf op het gebied van glasbewassing. Onder het motto “onderhoud is behoud”  wassen wij niet alleen de ramen maar besteden ook veel aandacht aan het houtwerk en/of de omlijstingen. Verf- en lakwerk kunnen hierdoor minstens twee keer zo lang meegaan. Van woning tot bedrijfspand en zowel binnen als buiten maakt Schoonmaakservice Sanders alles stralend en streeploos schoon. Alleen in uiterste situaties waar uw ramen echt niet bereikbaar zijn werken wij met een zogenaamd telescoop glasbewassing systeem en osmose water.

In tegenstelling tot andere schoonmaakbedrijven zijn particulieren die hun ramen gewassen willen hebben bij ons nog altijd  van harte welkom. Vooraf worden ,in overleg, duidelijke afspraken gemaakt over de frequentie van het glazenwassen en over de betaling. Wij bieden u de mogelijkheid voor een SMS-allert of whatsapp bericht wanneer wij bij u de ramen komen wassen. Zo kunt u rekening houden met bijvoorbeeld rolluiken of horren. Betaling geschiedt contant of per overboeking of door middel van een "tikkie".

Wij wassen uw ramen in Enschede, Hengelo, Haaksbergen, Oldenzaal, Lonneker, Buurse, Boekelo, Sint Isidorushoeve, Almelo, Borne, Deurningen en Delden.

Dus bent u op zoek naar een glazenwasser voor uw bedrijfspand of woning neem dan contact op en ontvang een vrijblijvende prijsopgave.

"ONDERHOUD IS BEHOUD"