Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Schoonmaakbedrijf Sanders uit Enschede is al ruim 25 jaar een betrouwbare partner voor verschillende opdrachtgevers op het gebied van periodieke schoonmaak in Enschede en omgeving.

Met ons gekwalificeerde en nette personeel zorgen wij voor een frisse uitstraling van uw kantoor of uw bedrijfsruimte.

Veel van onze opdrachtgevers zijn werkzaam in de gezondheidszorg. Bij deze bedrijven staat hygiëne en een goede uitstraling hoog op de prioriteitenlijst. De praktijken waar wij het schoonmaakonderhoud verzorgen voldoen allen aan de strengste kwaliteitseisen die aan deze sector worden gesteld. 

Wij werken niet met contracten. Wij gaan ervan uit dat we onze werkzaamheden zo uitvoeren dat een langdurige samenwerking met on schoonmaabedrijf gewaarborgd is. Mocht u, om welke reden dan ook, de samenwerking willen beëindigen dan is  dit altijd mogelijk.

Ons personeel is ten alle tijde representatief en vakbekwaam.

Wij verzorgen de schoonmaak van uw bedrijfspand in Enschede, Hengelo, Haaksbergen, Oldenzaal, Lonneker, Buurse, Boekelo, Sint Isidorushoeve, Almelo, Borne, Deurningen en Delden.

Bent u op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf voor uw onderneming in Enschede en omgeving neem dan contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

"ONDERHOUD IS BEHOUD"